Dispobaño Body Milk 1000ml.

Dispobaño Body Milk 1000ml.

16.00

Dispobaño vartalomaito
Ihoa pehmentävä, ravitseva ja intensiivisesti kosteuttava vartalomaito.

Se sisältää pehmentäviä ja kosteuttavia aineita, kuten aloe vera -uutetta, jotka antavat emulsiolle poikkeukselliset ihoa kiinteyttävät ominaisuudet.

Tuotetunnus (SKU): 702C-1 Osasto:

Kuvaus

Käytettäväksi
Nopeasti imeytyvä vartalomaito kosteuttaa, palauttaa ja suojaa ihoa. Sopii herkälle ja herkälle iholle, koko vartalolle ja myös kasvojen iholle. Imeytyy nopeasti.

Ei jätä ihoa rasvaiseksi. Virkistävä ja kosteuttava.

Koostumus sisältää 93 % luonnollisia ainesosia.

Käyttö

Levitä päivittäin puhtaalle ja kuivalle iholle, levitä kevyin hierovin liikkein, kunnes se on täysin imeytynyt. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja herkälle iholle. Tuloksena on pehmeämpi ja paremmin kosteutettu iho.

VAROTOIMET JA SUOSITUKSET

Pidä poissa lasten ulottuvilta.
Älä niele. Vältä katsekontaktia. Vain ulkoiseen käyttöön. Avaamisen jälkeen käytä 12 kuukauden kuluessa. Valmistettu kosmeettiseen käyttöön, ei vaadi erityisolosuhteita. Säilytä pullot täysin suljettuina ja merkittyinä viileässä ja hyvin ilmastoidussa paikassa. Suojaa auringonvalolta. Pidä poissa lämmönlähteistä. Pidä pullo pystyasennossa läikkymisen estämiseksi ja poissa lasten ulottuvilta. Vältä kosketusta elintarvikkeiden kanssa. Säilytä alkuperäispakkauksessa.

Go to Top