Ihon puhdistus ja hoito

Olemme keskittyneet yksinkertaisiin ja edullisiin hoitovälineisiin, jotka parantavat sekä hoitajan että hoitajan elämäntapaa ja työympäristöä tarjoamalla tuotteita, jotka takaavat riittävän hoidon ja mukavuuden. Tuotteemme edistävät merkittävästi potilaiden selviytymiskykyä. Tuotteet pyrkivät helpottamaan potilaiden ja ammattilaisten elämää.

Tuotevalikoimasta löytyy käyttövalmiita koko vartalon pesuun tarkoitettuja tuotteita, joita ei tarvitse huuhdella pois vedellä ja kuivata.

Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, saippuattomia, hajusteita ja väriaineita sisältämättömiä, parabeenittomia.

Edut: Aikaa säästävä, tehokas, kustannustehokas, turvallinen vaihtoehto tekstiilipesuliinoille ja helppo kuljettaa mukana.

Käyttöön: liikuntarajoitteisille potilaille, hoidettavalle, tehohoidon potilaalle sekä henkilöille, joilla ei ole mahdollisuutta peseytyä vedellä tietyissä tilanteissa (esim. vaeltaessa, kesämökeissä jne.).

Tuoteryhmät:

  • Pesukäsineet koko vartalon pesuun (ihon puhdistus ja hoito);

  • Märkäpesuhanskat koko vartalon pesuun. Pesuhanskat ovat kertakäyttöisiä miedolla pesuaineella kostutettuja ihonpuhdistus- ja hoitotuotteita, jotka sopivat myös kuivalle ja herkälle iholle hajustamattomina;

  • Kosteuspyyhkeet koko vartalon pesuun ja kosteutukseen, käyttövalmis, hyvä päivittäiseen käyttöön, erinomainen hygienia, kun ei ole vettä ja saippuaa. Luonnonkuidusta valmistetut pehmeät puhdistuspyyhkeet ovat hellävaraisia ​​iholle varmistaen puhtaan ihon ja raikkaan tunteen. Pyyhkeet puhdistavat, suojaavat ja kosteuttavat ihoa;

  • Puracloth™ itsevaahtoutuvat pesusienet. Pantenolia ja pesuainetta sisältävät pesusienet ovat pehmeitä, kyllästettyjä, vaahtoavia pesusieniä koko vartalon, myös hiusten, puhdistamiseen ja kosteuttamiseen. Puracloth™ on ihoystävällinen, ei sisällä säilöntä- tai hajusteita ja sopii käytettäväksi myös herkälle iholle.

Kaikki ihon puhdistus- ja hoitotuotteet ovat käytännöllisiä, käteviä ja nopeita puhdistamaan ihon myös inkontinenssitilanteessa. Tuotteet ovat pH-neutraaleja eivätkä sisällä alkoholia tai allergeeneja. Tuotteet sopivat myös herkälle ja kuivalle iholle.

Kysy tuotteesta