Urologia – urologiset lääketieteelliset tarvikkeet.

UROMED, ​​johtava urologisten lääkinnällisten laitteiden ja inkontinenssituotteiden valmistaja urologian alalla, on toiminut yli 50 vuotta.

Ennaltaehkäisy, diagnoosi, hoito – UROMED on asiantuntijasi.

Lääkärit ja alan ammattilaiset – Keskitymme potilaidesi terveyteen ja hyvinvointiin. Urologian asiantuntijana UROMED on huomion keskipisteenä – haluamme tukea ja auttaa sinua.

Potilaat ja käyttäjät

Urologiset ongelmat ovat yleisiä väestössä, vaikka kukaan ei halua puhua urologisista infektioista ja virtsankarkailusta. UROMED tarjoaa laajan valikoiman urologisia apuvälineitä, jotka helpottavat sairauden selviytymistä ja helpottavat osallistumista sosiaaliseen elämään.

UROMED  tuotanto sijaitsee Saksassa, lähellä Hampuria Oststeinbekissä, ja yritys tarjoaa laajan valikoiman tuotteita urologisten sairauksien diagnosointiin ja hoitoon. Tarjoamme urologisia tuotteita, kuten virtsapussit, virtsarakon katetrit, adapterit, epikystokatetrit, pallokatetrit, katetrit, nefrostomiasarjat, ohjauslangat, kivisilmukat, stentit jne.

DIN ISO 13485: 2016 -sertifikaatti on todiste korkeasta laadunhallinnasta, sen tuotteita markkinoidaan ja käytetään maailmanlaajuisesti. UROMED pitää työntekijöiden motivaatiota, tiimityötä ja sitoutumista erittäin tärkeänä kaikilla liiketoiminta-alueilla, ja tämä voidaan saavuttaa vain täysin samaistumalla yritykseen.

Pitkän kokemuksen ja osaamisen pohjalta UROMED tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja käyttäjien ja kuluttajien yhä korkeampiin vaatimuksiin. UROMEDilla kehitetään sopivia ratkaisuja käyttämällä hyväksi havaittuja ja innovatiivisia teknologioita, jotka ovat kestäviä, taloudellisesti kannattavia ja ympäristöystävällisiä.

Aaskla Medicalilla käytämme aikaa tarjotaksemme asiakkaillemme kattavaa ja ammattimaista neuvontaa. Tästä syystä perusteellinen koulutus ja ammatillinen koulutus ovat erittäin tärkeitä lääketieteellisille tuoteneuvojillemme. Pyrimme luomaan korkeatasoista ammatillista osaamista, joka tyydyttää kaikkia osapuolia, niin asiakkaitamme, työntekijöitämme kuin edustamiamme valmistajia.

Tuotevalikoima:

  • Nefrostomiasarjat, katetrit

  • Epikystostomiasarjat, katetrit

  • Lyijyjohdot

  • Ilmapallokatetrit 2-tie, 3-tie

  • Kivilinnut

  • Urodynamiikkakatetrit

  • Virtsaputken stentit

  • Virtsaputken katetrit

Kysy tuotteesta